2 nominaties voor de Dutch Interactive Awards

2 nominaties voor de Dutch Interactive Awards

Rose de Bruijn in Bedrijfsnieuws ·

A friend of mine is apetrots! Want we zijn twee keer genomineerd voor een Dutch Interactive Award (DIA). Met #ExperiencePhilips zijn we in de race voor een award in de categorie campaigns. En #UncoverPhilips maakt kans op een prijs in de categorie social. Managing partner Marcel van der Heijden: “De nominaties zijn een beloning voor onze ‘filosofie’. Wij maken niet alleen campagnes, we creëren écht betekenisvolle relaties met consumenten.”

Wanted: Pixel perfecte designer

Wanted: Pixel perfecte designer

Tim van den Bosch in Vacatures ·

Ben jij eigenwijs, gedetailleerd, pixel perfect en heb je een passie voor ontwerp? Dan ben jij pixel perfect voor a friend of mine. Wij zoeken namelijk versterking binnen het design team; een grafisch ontwerper met een grote passie online campagnes voor nationale én internationale merken.

Nieuw bij a friend of mine: Rose

Nieuw bij a friend of mine: Rose

Marcel van der Heijden in Bedrijfsnieuws ·

A friend of mine verzamelt steeds meer friends om zich heen! Vanaf 17 februari loopt Rose de Bruijn bij ons op kantoor rond om af te studeren in Marketing & Communicatie. Traditiegetrouw stelt ook Rose zich voor aan de hand van een aantal vragen.

#TSC2014 – Care to collaborate?

#TSC2014 – Care to collaborate?

Rose de Bruijn in Community Management ·

Gisteren vond de zevende editie plaats van The Social Conference in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Tijdens dit congres stond de impact en toekomst van Social Media in het bedrijfsleven centraal. A Friend Of Mine en Second Degree, die sponsor was van deze editie, waren ook dit jaar in samenwerking met LinkedIn aanwezig om de bezoekers een eind op weg te helpen met het gebruik van Social Media.

Facebook bestaat 10 jaar: van studentenkamer tot wereldspeler

Facebook bestaat 10 jaar: van studentenkamer tot wereldspeler

Marcel van der Heijden in Facebook nieuws ·

Op 4 februari 2004 lanceerde Mark Zuckerberg samen met twee medestudenten vanaf zijn studentenkamer aan de Harvard University een online versie van de alom bekende almanak: thefacebook.com. De site werd al snel bekend op Harvard en ver daarbuiten. Vandaag is Facebook, met 1,2 miljard gebruikers, het grootste sociale netwerk ter wereld. In 10 jaar schreven Mark en zijn collega's geschiedenis. Ik zet de hoogtepunten van 10 jaar Facebook op een rijtje.